Columns Latest

Kun ajattelen kuinka aikaa vietetään – Garrison Keillor

June wedding in a distant village - Garrison Keillor

ms Veendamissa
18. – 25. Maaliskuuta 2020

• Garrisonin kirje

• Reittisuunnitelma

• Lahjakkuus

• Portit

• Usein kysytyt kysymykset

Huomautus: Jotkut teistä ovat kuulleet huhuja siitä, että Yhdysvaltain kansalaiset eivät enää voi vierailla Kuubassa siihen aikaan, kun MS Veendam purjehtii. Huomaa, että tällä hetkellä aiomme säilyttää Kuuban reittisuunnitelmassa, mutta meillä on myös varmuuskopiointivaihtoehtoja. Jos reitti muuttuu, varauksia ei peruuteta tai palauteta.

20/20/2019 UPDATE: Kuuba on poistettava reittisuunnitelmastamme. Yhdysvaltojen hallitus kieltää nyt matkailun harjoittamiseen Kuubaan matkustamisen.

Rakkaat Prairie Residence Cruisers,

Se oli pitkä kova talvi Minnesotassa, ja olen ensi talvena lämpöä ja mielihyvää vastaan, ja se on 12. Prairie Residence Cruise, yhden viikon purjehdus Fort Lauderdalesta pysähtyy Jamaikassa, Cozumelissa, Caymansaarilla ja Key Westissä, purjehtimassa 18. maaliskuuta 2020.

Kaikki henkilöt tarvitsevat läpi lumimyrskyjen ja
pimeys on kirkas valo horisontissa – kynttilä ikkunassa – ja niin,
ensi talvena uneksin 18. maaliskuuta, lento Fort Lauderdaleen
yllätys nähdessään auringonpaistetta, vihreitä kasveja, shortsien ja T-paitojen ihmisiä.

Ja sitten risteily !!!

Rob Fisher ja hänen 10-osainen Espresso Club Orchestra tulevat olemaan
suorita tanssii iloasi. Hämmästyttävä jazzlaulaja Nellie McKay on
tulossa, voimakas pianisti ja ukulelist. Evankeliumia edustaa Jearlyn
Steele. Pat Donohue tulee mukaan, kuten Dakota Dave Hull, varhaisen veteraani
PHC-päivät, jotka ovat kaikkien aikojen huippuluokassa. Robin ja Linda Williams ovat aluksella.
Heather Masse on tulossa, ja Christine DiGiallonardo niin Brooklyn on
edustettuina. Maria Jette ja Vern Sutton laulavat trooppisesta penkistä
osumia, kuten "Bésame Mucho" ja "Perfidia." Tietenkin meidän Sue-yhtiömme
Scott, Tim Russell ja Fred Newman ovat siellä, ja kiitos heille, Dusty
ja Lefty ratsastaa tasangoilla, ja Guy Noir karkottaa selkäkivejä ja äitiä
ja Duane ja Ruth Harrison, kirjastonhoitaja. Wealthy Dworsky ja kaverit
All-Star Shoe Band tukee kaikkea tätä, ja olen myös siellä.
Puhumme Wobegonin järvestä, kahvista, raparperikakusta, muistuttamalla varhaisesta radiosta
päivää. Runoutta. Tarinatuntien herättäminen. Limerickien kirjoittaminen vieraille, jotka
voittaa limerick-arpajaiset. Ja laulaa Heatherin ja Christinen, Robinin ja
Linda

Jos tämä risteily on yhtä hauskaa kuin odotan sen olevan, ehkä
teemme toisen. Kuten Emily Dickinson kirjoitti:

Villi yöt – villi yöt! Oliko minä sinun kanssasi
Villiä iltoja merellä! PHC: llä!
Poissa Jamaikasta! Vapaasti menemme!
Kuori banaani! Tehdään esitys.
Winter, hyvästit!
Minnesota, New York!
Hei, Miss McKay
Ja Coffee Club Orch.

Pidä yhteyttä,
Garrison

Katso EMI: n hyttien hinnoittelu verkkosivuilla

Takaisin sivun alkuun

Katso EMI: n kotisivut hintojen hinnoittelusta

Sivun alkuun

Kuten aiemmissa risteilyissä, asiakkailla on mahdollisuus nauttia musiikkiesityksiä, luentoja ja luontokuvaus useissa paikoissa. Keräämme Mainstagelle elävälle Prairie Residence Companion -näyttelylle, jota seuraa tanssiminen Coffee Membership Orchestran, Crow's Nestin kanssa varhain aamulla ja myöhäisillan tanssia ja Wajang-teatteria luentoja varten. Asiakkaat voivat elää musiikkisävellyksiä intiimissä tiloissa, kuten Ocean-baarissa, ja tuoda akustisia instrumentteja poimimaan istuntoja Explorerin Loungessa.

Dan Chouinard

Dan Chouinard on Pyhän Paavalin peruskoulutettu pianisti, konserttisolisti ja konserttisäveltäjä, katu harmonikko, laulaja, italialainen ja italialainen Ranskalainen opettaja ja pyöräilemättömät. Hän on saanut tehtäväkseen kirjoittaa ja isännöidä useita stay-ohjelmia, jotka sekoittavat historiaa, muistelmia ja musiikkia lähetettäväksi Minnesotan yleisradiossa ja Twin Cities Public Televisionissa. Hän pelasi tusinaa reside-lähetystä A Prairie House Companionista ja toimi harjoitust pianistina Meryl Streepille, Lily Tomlinille ja Lindsay Lohanille samalla nimellä julkaistun Robert Altman -elokuvan valmistuksessa

The Espresso Membership Orchestra [19659026] Espresso Club Orchestra esiintyi syksyllä 1989, jolloin Garrison Keillor pyysi musiikkijohtajaa Rob Fisheria koottamaan ryhmän radionäyttelyyn. Coffee Clubin muusikot valitsivat heidän kokemuksensa ja monipuolisuutensa vuoksi iloisia yleisradio-kuuntelijoita heidän mukanaan tuomiollaan. Rob Fisher ja Espresso Membership Orchestra ovat sittemmin ilmestyneet moniin New Yorkin vaiheisiin Lincoln Centerin aukiosta kaupungin keskustan Encoresiin! sarja. Heidän albuminsa Melancholy-aikakauden suosituista musiikista, Shaking the Blues Away, julkaistiin EMI / Angelissa vuonna 1992. Niitä voi kuulla myös Kristin Chenowethin debyyttialbumissa, Let Your self Go.

Christine DiGiallonardo

<img src="https://proteus-sports.com/wp-content/uploads/2019/07/kun-ajattelen-kuinka-aikaa-vietetaan-garrison-keillor.jpg" alt=" DiGiallonardo-kuva [19659029] New Yorkiin perustuva laulaja Christine DiGiallonardo laulaa varhaisen musiikin kamariryhmissä sekä jazz- ja rock-yhtyeissä. Hän on esiintynyt New Yorkin keskustan Encoresissa! Excessive Button Footwear, Me and My Woman, Brigadoon, The New Yorkers, Annie Get Your Gun, Woman, Be Good !, Sinun varpaillesi, Herrat mieluummin Blondit ja Fiorello! Hän esiintyy myös sooloaan ja sisarensa Danielan ja Nadian kanssa, kuten DiGiallonardo Sisters, ja hänen äänensä voidaan kuulla kaupallisista jingleistä Aquafreshille, Mr. Cleanille, Playtexille ja Febrezelle.

Pat Donohue

 Donohue-kuva

Grammy-voittoinen sormenpiirtäjä ja lauluntekijä Pat Donohue on omistautunut akustiselle kitaralle, joka on tehnyt hänestä amerikkalaisen standardin, kun hän toistaa Robert Johnsonin, Blind Blaken, Charlie Parkerin, äänet Muddy Waters ja Chet Atkins. Monipuolinen kitaristin kitaristi hän kerää faneja, joilla on monimutkaisia ​​sormenjälkiä, helppoja ja älykkäitä tulkintoja vanhoista bluesista, swingistä, R&B: stä ja alkuperäisistä kappaleista. Pat oli jo yli 20 vuoden ajan johtava kitaraa ja lauluntekijä A Prairie House Companionin Guy's All-Star Shoe Bandille. Hän kiertää nyt USA: ta, pelaa performanssia, klubeja ja kahviloita, johtaa työpajoja ja opettaa arvostetuilla kitaraleireillä

Richard Dworsky

 Dworsky-valokuva

Richard Dworsky toimi 23 vuotta pianisti- ja musiikkijohtajana Garrison Keillorin A Prairie Residence Companion, joka tarjoaa alkuperäisen teatterin korostuksen, johtavan talon bändin ja esiintyvän näyttelijänä. Pyhän Paavalin, Minnesotan, mukana oli myös monia näyttelyn vieraita, kuten James Taylor, Bonnie Raitt, Yo-Yo Ma, Sheryl Crow, Chet Atkins, Renée Fleming ja Kristin Chenoweth. Richin alkuperäiset pianomusiikkia (ja pianoa, jossa on yhtye tai laulu) voidaan kuunnella hänen CD-levyissään Kaikki oikeaan aikaan, niin lähellä ja hyväksi minulle ja polulle sinulle.

Rob Fisher

 Fisher-kuva

Neljä vuodenaikaa Rob Fisher toimi APHC: n musiikkijohtajana ja johti Espresso Club Orchestraa. Kansainvälisesti tunnustettu musiikkijohtaja, kapellimestari ja pianisti sekä musiikkiteatterin johtava hahmo, hän on ollut kaikkien suurten orkesterien vieraana kapellimestarina tai pianistina. New Yorkin filharmonikkojen kanssa Fisher suoritti Carouselin (Emmy-ehdokkaan parhaaksi musiikkijohtajaksi) ja My Truthful Ladyn arvostamat konserttiversiot sekä Mr. Keillorin 70-luvulla. Hänen työstään Tony-palkitulla Encoresilla! New Yorkin kaupungin keskustassa hän esitteli Lucille Lortelin palkinnon erinomaisesta saavutuksesta.

Dakota Dave Hull

 Hull-valokuva

Fargo natiivi Dakota Dave Hull kutsuu "klassista amerikkalaista kitaraa". Dave Van Ronkista Doc Watsoniin, Washington Postista DownBeat -lehteen, kaikki hänen tyylinsä ulottuu laajalle musiikilliselle maantieteelliselle alueelle, joka luo tarttuvan, ainutlaatuisen jazz-, ragtime-, folk-, blues-, länsimaisen ja classic-popin yhdistelmän. Hän on levottomasti utelias, seikkailunhaluinen matkustaja Amerikan musiikin laajaa valtatietä pitkin. Ennen kaikkea hänen musiikkinsa on hauskaa. Kuten Douglas Inexperienced (Ranger Doug of Riders within the Sky) sanoo: "Dave Hullissa on imp, joka aina ilmaisee itsensä fretboardissa." Hänen viimeiset albumit sisältävät hänen pyhän ja profaanisarjansa, taivaallisen toivon ja tämän maallisen elämän (Arabica Data)

Maria Jette

 Jette-valokuva

Monipuolinen sopraano Maria Jette oli usein A Prairie House Companionin esiintyjä. Hän voi laulaa kymmeniä ooppera-rooleja; hän myös esiintyy pop-kappaleita, kamarimusiikkia, oratorioita ja näyttelysävelmiä. Maria käytti vuosikymmenen laulua Twin Cities Barokki-oopperayhtiön Ex Machinan kanssa ja on esiintynyt orkesterien kanssa koko maassa, mukaan lukien Los Angelesin kamariorkesteri, New Yorkin kamariorkesteri, Pyhän Paavalin kamariorkesteri ja Minnesota-orkesteri. : Wodehouse ja Kern Broadwayn toisella tilallaan PG Wodehouse-laulut, sekä pianisti Dan Chouinard.

Larry Kohut

 Kohut-valokuva

Prairie House Companion -bändin bassisti Larry Kohut on yhtä sujuvasti sekä pysty- että sähköbassossa. Hän on ensikutsun studiomuusikko ja suosikki jazzmuusikoiden kanssa, pelaa taiteilijoita kuten Kenny Werner, Ramsey Lewis, Bruce Barth, Benny Golson, Michael Brecker, George Coleman, George Garzone, Phil Woods, Chris Potter, Kurt Elling , Karrin Allyson, Patricia Barber – ja lista jatkuu. Hänen diskografiansa sisältää yli 100 albumia sekä useita suuria elokuvan ääniraitoja ja satoja kaupallisia jinglejä

Richard Kriehn

 Kriehn photo

Kun Richard Kriehn kääntyi 10-vuotiaaksi, hänen äitinsä osti hänelle mandolin; klo 19 hän voitti Buck White Internationalin Mandolin-kilpailun. Hän jatkoi pelaamista Nashville Mandolin Ensemble- ja bluegrass-ryhmissä 1946. Klassisessa puolella hän on esiintynyt lukuisten orkesterien kanssa ja oli Washingtonin / Idahon sinfonian toinen toiseksi viulu. Hän esiintyi ensimmäisen kerran A Prairie House Companionissa vuonna 2006, kun Washingtonin valtionyliopistosta lähetettiin näyttely, jossa Richard oli juuri suorittanut viulun suorittamisen ja johtamisen maisterin. Muutama vuosi myöhemmin hän oli täysin perustettu APHC-talon jäsen.

Heather Masse

 Masse photo

Koulutti New Englandin konservatoriossa jazz-laulajana. erilaisia ​​amerikkalaisia ​​laulutapoja – people, pop ja bluegrass. Billboard-kartoittavan kansanryhmän The Wailin Jennys jäsen, hän on esiintynyt satoissa paikoissa ympäri maailmaa. Hän oli usein vieras A Prairie House Companionissa, sekä Jennysin että soolo-esiintyjän kanssa, ja teki yhteistyötä mm. Elvis Costellon, Wynton Marsalisin, Sheryl Crow'n, Renée Flemingin ja Emmylou Harrisin kanssa. Hänen tallenteisiinsa kuuluu August Love Track, johon hän yhdistää voimia, joilla on suuri hirviö Roswell Rudd.

Nelly McKay

 McKayn kuva

Nellie McKay on julkaissut joukon arvostettuja albumeja, mm. Sisar Orchid, My Weekly Reader ja Normaali kuin Mustikka Pie: kunnianosoitus Doris Dayille. Hän voitti teatterimaailman palkinnon Polly Peachumin esittelystä Broadwayn The Threepenny Opera -messuilla ja esiintyi näytössä elokuvissa P.S. Rakastan sinua ja Downtown Categorical.She yhteistyössä luotu ja näytteli palkitun off-Broadway osuma Previous Hats ja on kirjoittanut useita musiikillisia elämäkertoja, mukaan lukien A Woman Named Invoice: Elämä ja ajat Billy Tipton, ja The Huge Molinsky:

Joe Newberry

 Newberry-valokuva

Joe Newberry tunnetaan maailmanlaajuisesti erinomaisesta clawhammer-banjo-pelissä, ja se on myös voimakas kitaristi, laulaja ja lauluntekijä. Missouri-syntyperä on kasvatettu laulajia ja tanssijoita täynnä olevaan perheeseen. Hän otti kitaraa ja banjoa teini-ikäisenä ja oppi viulu-sävelmiä suurilta Missourin viulujoilta. Muutettuaan Pohjois-Carolinaan hänestä tuli nopeasti uskomattoman musiikin kohtaus. Gibson Brothersin versio Joen laulusta ”Singing As We Rise”, jossa esiintyy vieraslaulaja Ricky Skaggs, voitti vuoden 2012 IBMA-evankeliumin tallennetun suorituskyvyn palkinnon. Eric Gibsonin kanssa hän jakoi vuoden 2013 IBMA-laulukilpailun palkinnon ”He kutsuivat sitä musiikiksi”.

Fred Newman

 Newman-valokuva

Fred Newman on näyttelijä, kirjailija, muusikko ja äänisuunnittelija lavalla ja näyttö, sarjakuva ja konserttisali. Lähes kaksi vuosikymmentä hän lisäsi lukemattomia ääniä A Prairie House Companionille. Alunperin pikkukaupungista Georgiasta hän työskenteli Jim Hensonin kanssa ja loi ääniä, ääniä ja musiikkia Nickelodeonin sarjakuvaesitykselle DOUG, PBS: ille Lionien ja Gremlinsin, Cocoonin, ja kuka kehitti Roger Rabbitin? Hän loi myös vanhan uskollisen äänen Yellowstonen Vanhalle Uskolliselle Vierailukeskukselle – kaikki hänen suullaan. MouthSoundin kirjoittaja, hän on nyt töissä uudella kirjalla ja sarjalla: Sound Of Up (Äänen uusi antropologia)

Tim Russell

 Russell-valokuva

Tim Russell työskenteli ilmassa WCCO Radio -palvelussa Twin Cities -kaupungit noin 33 vuotta. Vuonna 1994 hänestä tuli näyttelijä Garrison Keillorin A Prairie House Companionissa syksyyn 2018 asti. CD Tim Russell: Tuhansien äänien mies (HighBridge Audio) on kokoelma hänen työstään APHC: llä. Tim on edelleen monien äänten mies ja ylpeä SAG-AFTRA Voiceover Artist. Hän ilmestyi Robert Altmanin elokuvassa Prairie Residence Companion, Coen Brothersin vakavassa miehessä, ja vastapäätä Christopher Lloydia en ole Serial Killer. Tim on myös elokuvakriitikko blogissaan, Russellreviews.com.

Sue Scott

 Scott photo

Sue Scott on nauttinut 24-vuotiaana naispuolisena jäsenenä Prairie House Companionissa. teatteriyhteisö. Hän ilmestyi äskettäin Barbecue Combined Blood Theatreissa, Little Warsissa Prime Productionsin kanssa, ja myydyissä Rauhan sisarien juoksussa St. Paulin historiateatterissa. Sue on myös veteraanin äänenvoimakkuuden lahjakkuus, ja se on otettu mukaan myös mielenkiintoisiin rooleihin elokuvissa ja televisiossa: ABC: n In In Immediate ja Netflix-sarja Woman Dynamite. Lisäksi hän on upotettu luomaan ja tuottamaan uutta podcastia, Island of Discarded Ladies.

Chris Siebold

 Siebold photo

Chicago-pohjainen kitaristi, laulaja-lauluntekijä, säveltäjä ja sovittelija Chris Siebold johtaa omia bändejään – Lennonin Tuba ja Psycles – ja tekee yhteistyötä usein Grammy-voittaneen harmonikan soittimen Howard Levyn kanssa. Home-kitaristi A Prairie House Companionin kahdelle viimeiselle vuodelle, Chris liittyi Garrison Keilloriin ja "America the Beautiful" ja "Love and Comedy" -retkiin. Tämä on hänen neljäs esiintymisensä APHC-risteilyllä. Chris asuu Illinoisin Bataviassa neljänvuotiaan poikansa Julianin kanssa

Billy Steele

 Steele, Billy photo

Steele-sisarukset, Billy Steele, esittelee, kirjoittaa, tuottaa ja palvelee Grammy-palkittujen mustien äänien apulaisjohtajana. Hän kirjoittaa ja tuottaa myös monille muille taiteilijoille, mukaan lukien Steeles, ja hänen äänensä on kuullut musiikkikappaleilla, joissa on Rod Stewart ja Luther Vandross. Viime aikoina hän teki yhteistyötä Disney-soundtrack Legendsin, The John Henry Storyn kanssa, jonka kertoi James Earl Jones. Billy on Minneapolisissa, Minnesotassa sijaitsevan Fellowship Missionary Baptist Churchin musiikillinen johtaja.

Jearlyn Steele

 Steele Jearlyn kuva

Kasvava Indiana, Jearlyn Steele lauloi sisarustensa kanssa Steele-lapsina. Yksi kerrallaan he muuttivat Minnesotaan ja alkoivat laulaa uudelleen. Nyt musiikki on perheyritys. Hän on esiintynyt Minnesotan orkesterin ja Baltimoren sinfoniaorkesterin kanssa Carnegie Hallissa ja 2018 Super Bowl LIVE Verizon -vaiheessa. Lisäksi Jearlyn on julkinen puhuja (laulava puhuja, hän kutsuu itseään), viihde- toimittaja julkiseen televisioon, äänenvoimakkuuden lahjakkuus ja Steele Talkinin isäntä, sunnuntai-ilta-radio-ohjelma, joka on peräisin WCCO: sta Minneapolisissa. Hänen soololevyjen joukossa on Jearlyn Steele Sings Songs A Prairie Residence Companionilta

Vern Sutton

 Sutton photo

Vern Sutton on tehnyt yhteistyötä suurten musiikkijärjestöjen kanssa laulajana, näyttelijänä, ohjaajana ja opettajana. Hän oli Centre Opera Companyn perustajajäsen, josta tuli Minnesotan ooppera, ja säveltäjät Dominick Argento, Robert Ward, Conrad Susa, Stephen Paulus, David Thomas, Libby Larsen ja muut ovat kirjoittaneet äänensä. Hän opetti 36 vuotta Minnesotan yliopiston musiikkikoulussa, ja hän oli neljä kesää Ozarksin oopperan taiteellinen johtaja. Vern oli vieras A Prairie House Companionin ensimmäisessä lähetyksessä ja lukemattomissa esityksissä sen jälkeen.

April Verch

 Verch-kuva

Elävän, hengittävän juuren musiikin ympäröimä huhtikuu Verch ajatteli, että jokainen pieni tyttö oppi astua kolmivuotiaana ja viihtyä kuuden vuoden iässä. Hän päätti varhain, että hän on ammattimuusikko, ja hän on vuosikymmeniä kiehtonut yleisöä ympäri maailmaa. Hän on kotoisin Kanadasta Eurooppaan, Australiaan, Kiinaan, Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin ja sen jälkeen levittänyt allekirjoitusäänen, joka yhdistää kanadalaisen, amerikkalaisen vanhan ajan, bluegrassin, maan ja Amerikan. Huhtikuussa 2019 julkaistiin 12. päivä, kerran päivässä (Slab City Data), joka on sydämellinen kunnianosoitus 1950-luvulle ja 60-luvun klassiselle maalle.

Robin ja Linda Williams

 Williams-valokuva

Robin ja Linda Williams ovat vuosikymmeniä tehneet tehtäväkseen suorittaa heidän rakastamansa musiikin: ”vahva sekoitus bluegrassia, folkia, vanhaa ja akustista maata se yhdistää kovasti tarkkaavaisia ​​sanoituksia laajan melodismin kanssa. ”Tänään jotkut saattavat kutsua sitä" Americanaksi ", mutta nämä musiikin mestarit elivät ja hengittivät tätä eliksiiriä 20 vuotta ennen kuin tämä merkki tuli radio-muodossa. Kaksi ensimmäistä esiintyi A Prairie Residence Companionissa vuonna 1975, samana vuonna he tallensivat ensimmäisen albuminsa. Vuonna 2013 he julkaisivat takaisin 40 – merkki 40 vuotta tien päällä ja 40 vuotta avioliittoa.

Jed Wilson

 Wilsonin kuva

Monipuolinen pianisti, yhtä kotona improvisoijana ja säestyksekkänä, Jed Wilson ansaitsi New Englandin konservatorion jazz-esiintymisestä ja on työskennellyt laajasti jazz- ja kansanmusiikin maailmoissa. Sen lisäksi, että hänellä on pitkäaikainen yhteistyö laulaja Heather Masseen kanssa, hän on esiintynyt Aoife O'Donovanin, Dominique Eaden ja Rushad Egglestonin kanssa.

NATURALISTS

Aly Busse

 Busse photo

Aly Busse on koulutuksellinen varatoimitusjohtaja Mote Marine Laboratoryn alueella Floridassa, Sarasotassa. . Hän on peräisin monipuolisesta taustasta epävirallisessa tiedekasvatuksessa, mukaan lukien akvaariot, museot ja yhteisöohjelmat. Ennen liittymistään Mote Marine Laboratorioon Aly oli UnderWater Worldin, Guamin ja nuorten ja perheohjelmien koordinaattorin koulutusjohtaja Seattlessa Tyynenmeren tiedekeskuksessa. Hänellä oli myös kaksi roolia Rutgersin yliopistossa tiedepoliittisen ohjelman ja Rutgers-geologian museon apulaisjohtajana. Hänellä on meritieteiden kandidaatin tutkinto Pohjois-Carolina-Wilmingtonin yliopistosta, joka on tiedekoulutuksen maisteri Previous Dominion -yliopistosta ja on PhD-kandidaatti Etelä-Floridan yliopistossa.

Kiley Gray

 Harmaa valokuva

Kiley Grey on aina Floridasta lähtien aina tiennyt, että meribiologia oli hänen intohimonsa. Valmistuttuaan Länsi-Floridan yliopiston meribiologian kandidaatin tutkinnon Kiley työskenteli kalataloustieteilijänä Florida Fish and Wildlife Commissionissa. Hän on tällä hetkellä koordinaattori julkisissa ohjelmissa Mote Marine Laboratoryn alueella Floridassa, Sarasotassa, riippumaton, voittoa tavoittelematon tutkimuslaboratorio, jossa on julkinen akvaario. Tässä tehtävässä hän vastaa meritieteen ja -tutkimuksen tuomisesta yleisölle kaikenikäisten yleisöohjelmien kautta ja on Floridan Grasp Naturalist -ohjelman ohjaaja.

Lytton John Musselman

<img src="https://proteus-sports.com/wp-content/uploads/2019/07/1562666151_393_kun-ajattelen-kuinka-aikaa-vietetaan-garrison-keillor.jpeg" alt=" Musselman-valokuva [19659099] Lytton John Musselmanearned opiskeli Ph.D. Pohjois-Carolinan yliopiston, Chapel Hillin, kasvitiede, ja hän toimi Previous Dominionin yliopiston biologisten tieteiden osaston johtajana Norfolkissa, Virginia, jossa hänellä on Mary Payne Hoganin erityinen Botanian professori. Hän perusti Blackwater Ecologic Presellen vuonna 1984 ja on kyseisen kiinteistön johtaja. Lisäksi hän on toiminut uusien Qur'anic-puutarhojen konsulttina Albaniassa, Qatarissa ja Brunei Darussalamissa. Lytton on The Fast Information to syötävät kasvit (Johns Hopkins University Press). Hänen muissa kirjoissaan on mukana 2019: n Afrikan maataloudessa esiintyvät kasvit. Garrison Keillorin "intohimoisena kasvitieteilijänä" kuvailtu Lytton sai Kaakkois-biologien liiton ansiokkaan opetuspalkinnon vuonna 2019.

KIRJANTAJAT

Jon Wiant

 Wiant, Jon photo

Jon Wiant on viranomainen tiedustelu- ja kansainvälisistä asioista. Hänen vanhempi tiedusteluratkaisunsa kattoi kylmän sodan ja seuraavat turvallisuushaasteet. Eläkkeelle siirtymisen jälkeen tämä Nationwide Intelligence Distinguished Service -mitalin vastaanottaja on opettanut Washingtonin yliopistoissa ja on laajalti suosittu risteily- ja kiertueopettaja.

Katso EMI: n kotisivut matkustamojen hinnoittelusta

Sivun alkuun

 Ocho Riosin ranta

Ocho Rios, Jamaika

Paljon
historia on pakattu Ocho Riosiin, Jamaika – tai Ochiin, kun paikalliset kutsuvat sitä.
Christopher Columbus oli marooned lähellä tätä sivustoa yli vuoden, kunnes a
lopulta saapui pelastusalus ja tutkimusmatkailija palasi Eurooppaan. Se oli hänen
lopullinen matka. Näyttelijä Noël Coward asui lähellä. Niin myös swashbuckling
näyttelijä Errol Flynn ja kirjailija Ian Fleming. (Osa Dr. No, ensimmäinen James Bond -elokuva, kuvattiin lähistöllä.) Ja reggae
edelläkävijä Bob Marley syntyi tässä samassa seurakunnassa: St. Ann.

Alue on a
luonnonkauniille ystäville tarjotaan luonnonkauniita vaelluksia, upeita vesiputouksia ja
hiekkarannat. Ja alueen kulttuurienvälinen ruoka kulkee mausteelta

 George Townin kuva

George City, Caymansaaret, Caymansaaret

George Town, Caymansaaren pääkaupunki, on kaupunki sijaitsee Grand Caymanin länsirannalla. Täällä asettuu juuri oikea tempo sinulle: prestissimo (erittäin nopea) tai larghissimo (onko joku sanonut slothia?). Nauti uinnista, snorklauksesta, sukelluksesta, rehevien puutarhojen läpi, vaelluksesta luontoon, lintujen tarkkailusta, saunteringista länsimaisen seitsemän kilometrin rannalla (yksi Karibian parhaista), ostoksista tai historiallisista paikoista ja kansallismuseosta. Tai vain hölkäät alas hiekkaan ja haaveilee.

Sitten anna laiduntaa! Suuren Caymanin ruoanvalmistuskoneet ja magneetti huippukokkeille on kulinaarisia tarjouksia, jotka sopivat mihin tahansa makuun.

 Cozumelin raunio

Cozumel, Meksiko

Kahdentoista kilometrin päässä Yucatánin niemimaan itärannikolta Cozumel palvelee visuaalista juhlaa – upeista rannoista aina lintuihin ja trooppisiin kaloihin Mayan vanhoihin arkkitehtonisiin raunioihin, joiden asuinalueet ovat peräisin jo ensimmäisen vuosituhannen alussa. AD Scuba dive tai snorkkeli kristallinkirkas vesillä. Vuokrata polkupyörä ja poljeta saaren päällystettyä pyörätietä. Ja jätä aikaa ostoksille – nahkatavarat, meksikolaiset käsityöt, hopea ja ehkä kirkkaanvärinen riippumatto, joka tunkeutuu kotiin omalla takapihallasi.

 Mangroves

Key West, FL

Key West – läntisimmällä Florida Keys ja eteläisin kaupunki viereisessä Yhdysvalloissa – on ton historiaa, kulttuuria ja charmia pakattu muutamaan neliökilometriin. John James Audubon, Tennessee Williams, ja niin monet muut notables innoittivat täällä. Kierrä historiallisia rakennuksia, mukaan lukien yksi 20. vuosisadan suurista amerikkalaisista kirjailijoista: Ernest Hemingway, joka kutsui Key Westin kotiin yli vuosikymmenen. (Ja pidä silmällä niitä kuusi-toed kissoja!) Nauti vesi- ja luontoon liittyvistä toimista. Ota upeat maisemat. Näyte runsas meren antimia. Nauti auringosta.

Katso EMI: n kotisivut hintojen hinnoittelusta

Sivun alkuun

Täältä löydät vastauksia yleisempään
kysymyksiä, joita meillä on kysytty risteilyistämme. Käsittelemme myös joitakin tärkeitä
tähän risteilyyn liittyvät kysymykset

Ennen purjehdusta
meidän on luettava ja allekirjoitettava EMI / PHC-ehdot
ja ehdot, jotka ilmaisevat tärkeän ja sopimusperusteisen sitovan

Suosittelemme, että vierailet Holland America -verkkosivustolla. Löydät laajaa ja yksityiskohtaista tietoa purjehduksesta heidän
aluksia. He ovat olleet risteilyliiketoiminnassa paljon pidempään kuin meillä on
hyödyntää asiantuntemustaan ​​

TAPAHTUMAT JA INCENTIVES, INC.
kumppanisi matkassa. Ne ovat ensimmäinen pysäkki, jos tarvitset apua
matkajärjestelyjä tai kysymyksiä, joita sinulla voi olla. Lisätietoja on EMI: n verkkosivuilla

JATKUU PASSPORTIN TÄMÄN KRUISEEN SAILLE. Vaikka tämä risteily on peräisin ja palaa samaan kotimaan satamaan,
sinulla on oltava passi purjehtimaan tätä risteilyä. US-kansalaiset, jotka ovat alle 16-vuotiaita, voivat esittää
varajäsenvaltion myöntämä todistus kansalaisuudesta, kuten syntymätodistus. Ole kiltti
katso Holland America's Passport -ohjeistoa.

SINUN LÄHETÄ EMI-LENTOLIIKENTEESI ENNEN TÄMÄN KRUISEEN SAILINGA.

Sinun on myös annettava yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten aiot
siirto risteilyterminaaliin Fort Lauderdalessa. Tämä on Hollanti
Amerikan vaatimus ja se voidaan toimittaa OLCI: n (Online Verify-In) aikana

PRAIRIE-ALUEEN KONTROLLISIA KOSKEVAT SYYT?

Meillä oli kaksi (2) pysähdystä Kuubassa – Havana ja Cienfuegos sekä Ocho Rios, Jamaika ja George Town, Caymansaaret. Holland America käyttää tätä kieltä matkustajiensa kanssa tekemissään sopimuksissa: ”Meillä on oikeus purkaa ajoitetusta reitistä, vaihtaa satamamarkkinointi-, myynti-, kuljetus-, peruutus- ja toimintatapoja sekä vaihtaa tai muokata puheluita; JÄLKEEN. ”Koska tämä muutos oli välttämätön ja risteily purjehtii aikataulun 18. – 25. Maaliskuuta 2020 aikana, palautuksia ei makseta. Katso lisätietoja EMI / PHC: n käyttöehdoista.

Kuka olemme?

PRAIRIE HOME CRUISES (PHC) on
riippumattoman yrityksen, joka perustettiin PRAIRIE GRAND, LLC: n
risteilylomien vuokraus. PRAIRIE HOME PRODUCTIONS on
sisaryritys, joka tuottaa ”A Prairie House Companion” ja ”The Writer's”
Almanac. ”PHC vastaa kaikista muutoksista ja lisäyksistä
säännöllisesti suunniteltu HAL-risteily. Tarjoamme APHC-esiintyjille,
viihdyttäjät ja kanssasi purjehtivat luennoitsijat

HOLLAND AMERICA LINES (HAL) toimii
ja hoitaa Veendamin; tarjoaa matkustajien turvallisuuden ja mukavuuden; ja on
vastuussa matkustamosi majoitus, ruoka, juomat, virkistys ja
ostoksia aluksella. Mene Hollantiin
Amerikan verkkosivusto
lisää tietoa aluksella olevasta elämästä.

TÄYDENTÄVÄT KOKOUKSET ja KULUTUKSET (EMI)
vastuussa risteilymme myymisestä ja majoituksen varaamisesta. He aikovat
tarjota sinulle korkeimmat ammatilliset matkapalvelut.
He varaavat kulun laivallesi. EMI auttaa sinua siirtämään
ja risteily-, mökki- ja ruokapöydän istuimet ja tarjoavat
ohjeita muille aluksella oleville tarpeille

muita kysymyksiä, sähköposti
soita tai soita EMI: n Prairie Residence Cruise -numeroon numerolla 908-458-3591.

I. Varaus

Kuinka paljon risteily maksaa?
Hinnoittelutiedot löytyvät EMI: n hinnoittelusta. Meillä on mökkejä monenlaisilla hinnoilla. Huomaat, että tarjoamme edullisia hintoja muihin risteilyihimme verrattuna, varsinkin kun tarkastellaan, kuinka paljon veloitamme päivässä.

Millaisia ​​mökkejä on aluksella? Missä ne sijaitsevat?
Laivojen kaikilla tasoilla on monenlaisia ​​mökkejä. Olet aina lähellä Veendamin toimintaa. Jos olet kiinnostunut Verandah-mökistä, suosittelemme varaamaan varhaisen varauksen, koska näistä on suhteellisen vähän. Katso HAL: n Deck-suunnitelma kuvista, kuvauksista ja kannen suunnitelmista.

Onko tämä erilaista alusta kuin olemme purjehtineet aikaisemmin?
Niille teistä, jotka ovat matkustaneet kanssamme aiemmin, purjehdimme alkuperäisen luokan laivalla Veendamin kanssa. Me purjehdimme samaa alusta seitsemän päivän matkalle Alaskaan vuonna 2006. Tämä alus tuntuu tutulta, koska ulkoasu on samanlainen kuin aikaisemmat purjehdimme. Tulet kyytiin ja tuntevat olonsa kotoisaksi. Tutustu Veendam Deck Planiin.

Miten voin varata hytin? Millaisia ​​tyyppejä tällä hetkellä on saatavilla?
Lisätietoja varauslomakkeesta on EMI: n hinnoittelusivulla. Näet luettelon parhaillaan käytettävissä olevista mökkeistä. Napsauta useless sitä, johon olet kiinnostunut.

Toukokuu
Purjehan vain osan tästä risteilystä?
Poikkeamia on pyydettävä etukäteen ennen purjehdusta EMI: n kautta. Meidän on varmistettava, että olet tietoinen muutamista ehdoista. Kuten kaikissa matkoissa, risteilymatkustajien on noudatettava kaikkia tulli- ja maahanmuuttokohtaisia ​​erityispiirteitä, joita sovelletaan siihen satamaan, jossa he aluksen ottavat sisään tai kuorittavat aluksen, mukaan lukien mahdolliset lisäkustannukset, jotka saattavat olla yhteydessä laituriin / satamaan vieraiden ottamiseksi sisään / kuoppaan. Lisäksi, kun pyrimme noudattamaan julkaistua reittiämme, ymmärrä, että suunnittelemattomat olosuhteet saattavat edellyttää, että muutamme tai peruutamme ajoitetun puhelun tähän porttiin tai muuten kiellämme kykymme noudattaa poikkeamishakemusta. Jos näin tapahtuu, sinä vieraana olet vastuussa kaikista lisäkustannuksista.

emme voi säätää risteilyhintaa tai tehdä muutoksia yksittäisiin laskuun
heijastaa käsin lyhyempi risteily-segmentti. Kerro siitä, että
tämä ei ole vakiomuotoinen saapumis- / kuormatie, jossa on henkilökunnan kuljettajia, vieraat ovat
vastuussa omien matkatavaroiden kuljettamisesta aluksesta. Olemme pahoillamme
haittaa ja ymmärrät ymmärrystäsi

Ovatko pyörätuolilla varustetut huoneet saatavilla? Entä muut erityistarpeet?
Holland America, PHC ja EMI eivät syrjitä henkilöitä vammaisuuden perusteella. We seek, to the fullest extent feasible, to accommodate friends with special needs. Holland America gives a limited number of staterooms designed to be wheelchair and scooter accessible. Most public areas of the ship are wheelchair accessible; some areas such as the topmost outside statement area will not be. To study extra about HAL’s options for friends with particular wants, see the Shipboard Life part of Holland America Regularly Asked Questions. You possibly can explore the deck plan (Veendam Deck Plan) to see where the wheelchair-accessible rooms are situated. Please contact EMI immediately at 908-458-3591 to debate any particular needs you might have.

II.
Cost/Funds

Is journey insurance coverage mandatory?
We strongly advocate buying travel insurance. You may be booking this cruise many months earlier than we sail; circumstances can simply change. Insurance coverage is your solely recourse for reimbursement within the event of change, delay, or crisis. For extra info, see EMI’s pricing web page.

What’s included in the cost and what is going to value additional?
Please check with EMI/PHC Terms and Circumstances web page. Whereas on board, you possibly can spend a minimal amount or incur vital costs by the top of the cruise. You’ll definitely have the ability to have an gratifying time regardless of how little or how much you spend. Alcoholic drinks, soda, spa providers, the casino, and other onboard providers usually are not included in your fare. We do not embrace airfare, floor transportation, shore excursions, or different off-ship bills in our fares.

I’m a Holland America stockholder. Can I get a reduction on my cruise?
No. This cruise is personal and chartered.

I’ve booked my cabin. What’s next?
EMI will affirm your reservation with you electronically and provide an EMI affirmation number they may use to track your reservation. Nearer to the cruise, EMI will present your Holland America booking number and cabin quantity, which you will use to organize in your journey to E-book Shore Excursions.

How do I verify in?
Verify-in and preparation on your cruise is an internet process that HAL calls Categorical Docs. All passengers are required to examine in using this technique prematurely of the cruise. You will want your HAL booking number to do that. You may be prompted to simply accept Holland America Phrases and Circumstances online. As soon as that is clicked, the contract is accepted.  All documents crucial in your cruise shall be offered on-line by way of Categorical Docs, together with your cruise contract and your boarding move. You’ll need to print out the boarding cross portion of these documents for every individual in your celebration and have the boarding passes obtainable at verify-in. See EMI’s web site for step-by-step directions on the way to use Categorical Docs.

It’s essential that you simply evaluate all
paperwork completely and that you simply convey every little thing with you. This process is
just like checking in for an airline flight, simply extra in depth. It is
required.

Might I cancel my reservation?
You could
cancel, however we have now a strict refund policy. Inside TEN (10) DAYS of your
registration, your deposit turns into nonrefundable. On or after November 20, 2019,
your full cruise fare can be collected and isn’t refundable. Please see EMI/PHC Phrases
and Circumstances page.

How do I pay for extras while on board?
While on board, HAL maintains a “cashless society.” All further purchases made will probably be charged to passengers’ onboard accounts. These accounts have to be settled before disembarking.

In case you have not executed so already online, you will have to register your credit or debit card with a purpose to use your onboard account for shipboard purchases. On the day of crusing, your card will probably be pre-approved for U.S. $60 per individual for every day, or $420 per individual. Your account will then be activated, and you could make purchases by merely displaying your guest identification card and signing a receipt. At the finish of your cruise, you will receive a ultimate statement, and your card will probably be charged just for the actual amount of your purchases. Please inform your credit score or debit card issuer prematurely that your card shall be used on a Holland America Line ship. This can help forestall delays in acquiring pre-authorization on board. Some banks might hold the pre-authorization in place for up to 30 days. If you don’t want to make use of a credit or debit card, the ship will acquire a money deposit from you at time of boarding in the identical pre-authorization quantity. Any excess deposit might be refunded to you on the finish of the cruise. Traveler’s checks may be cashed on the entrance workplace to make your deposit. Private checks are usually not accepted on board.

What about tipping? To whom and how much?
A prepaid gratuity is included in your cruise fare. The gratuity presently is $14.50 (cabin) — $16.00 (suite) per individual per day, or $101.50 (cabin) — $112.00 (suite) per individual for the cruise. This shall be shared among the Veendam’s complete employees. As well as, an automated 15 % gratuity is added to all bar and beverage service. Any tipping above this is totally as much as you. It’s common, but not required, to tip for private service in your cabin. Spa providers embrace a 15 % automated gratuity. Further tipping for bar service, dining room service, or the ship’s transportation providers is just not anticipated. For more information relating to these costs see Gratuities and Service expenses.

In terminals, airports, ports of name, on-shore excursions, and at resorts, we propose that you simply prolong gratuities in line with customary practices.

Are visitors from outdoors the U.S. capable of purchase online?
Yes. Worldwide visitors will have the ability to e-book their cabins online. All bank card costs will happen in USD and be converted to your native foreign money the day of the transaction.

III.
Travel To/From the Cruise

Regardless
of who books your air journey, it’s essential to ship EMI a replica of your flight itinerary. Should you ebook
your personal journey, you will need to nonetheless present EMI together with your flight itinerary. EMI
should provide HAL with travel itineraries for all passengers. This can be a authorized
requirement: you’ll be denied boarding if you do not present your journey
itinerary prematurely. You have to present a cell or different telephone quantity that can be
used to communicate with you within the event of travel delays.

We advocate that you simply buy airline
tickets early. We hope you will discover a very good deal for journey to Fort Lauderdale.
EMI may also help you ebook your flights; see EMI’s website for extra
info.

When can we depart? When can we come residence?

Please
observe: This cruise departs and returns on a WEDNESDAY.

Boarding will begin in Fort Lauderdale at
roughly 11:30 a.m. on Wednesday, March 18, 2020; please don’t arrive at
the terminal before 11:00 a.m. You have to be on board no later than three:00 p.m. We
sail at 4:00 p.m. local time and can’t await delayed passengers.

Fort Lauderdale is a serious cruise port
and there are various choices for similar-day travel from the airport to the cruise
terminal. The two are fairly close to each other. Please make sure you permit ample
time for journey problems, understanding that you must arrive to the
cruise terminal no later than 2:00 p.m. For people who choose to fly into Miami
International Airport, driving time between the Miami airport and the port is approximately
40 minutes. Depart ample time to switch as you’d in any major metropolis.

Upon our return to Fort Lauderdale, disembarkation might start as early as 7:30 a.m. and will end by 10:00 a.m. on Wednesday, March 25, 2020. Passengers ought to simply have the ability to depart from Fort Lauderdale on Wednesday, if you wish. We advise a departure time no earlier than 1:00 p.m.

What
if my luggage gets lost by the airline?
Within the event your luggage are delayed,
Holland America will make each effort to work with native operators to assist
your luggage meet up with the ship. Friends will need to submit a declare on the
airport before joining the vessel, once onboard the Veendam, friends must submit
their claim along with some other details to the Visitor Service desk. Please notice
that some main discount air carriers require that misplaced or delayed baggage be
signed for personally by the owner on the
airport. Please examine their insurance policies rigorously before booking your air
travel.

Where can I stay in Fort Lauderdale?
EMI has blocked out rooms in a nearby lodge, earlier than and after the cruise. See EMI’s web site in case you are . Fort Lauderdale lodge rooms aren’t included in your cruise fare. EMI won’t ebook a lodge room for you until you ask them to take action.

What are the preparations for journey from airport to ship?
We advocate that you simply buy a transfer package deal from EMI whenever you buy your cruise — they are out there for each Fort Lauderdale-Hollywood International Airport and Miami International Airport

They’ll supply numerous options; nähdä
EMI’s website for details. These transfers will
embrace luggage handling. EMI won’t
e-book any of those options for you until you request them. Prices for these
transfers are in addition to your cruise fare. Listed here are the essential choices:

– Airport to lodge on March 17th, lodge that night time, and transfer to the ship on the 18th

– Airport to ship on March 18th.

– Ship to airport on March 25th.

– Ship to lodge March 25th, lodge that night time, and switch to the airport on the 26th.

How about getting to Fort Lauderdale alone?
This may be a great choice for many of our passengers. There are parking amenities obtainable at or close to the terminal, including a garage adjoining to the terminal.

How do I get my baggage onto the ship?
They do it for you! As soon as at the port terminal, you will depart your luggage at the designated drop bag space for switch to the ship—a lot the best way you’d verify luggage for a aircraft flight. There isn’t any value for this service. Your luggage shall be delivered directly to your cabin. An identical procedure will occur in reverse once we return to Fort Lauderdale.

Whenever you first get on and last get off the boat, there can be a prolonged time period when you will not have access to your baggage or to your cabin. Please be ready with a small carry-on bag to carry the gadgets you need, together with your whole journey paperwork, drugs, and any valuables you could have with you.

Every time your luggage are being transferred
for you, please you’ll want to respect deadlines for having your bag ready, properly
tag your luggage, and reclaim them promptly. Particularly, keep in mind that simply as
at an airport, you’ll all the time want to say your luggage in the cruise
terminal. It won’t mechanically be transferred to your lodge.

Is there safety screening?
Earlier than embarking the ship, your luggage might be screened earlier than being loaded onto the vessel. If electrical units or illegal substances are detected, you’ll be referred to as to security to confirm your gadgets.

Will I want a passport?
All passengers 16 years of age and over need passports. There are exceptions for infants and minors underneath the age of 16. Passports have to be good for six months beyond the period of the cruise. These laws are strictly enforced. Please seek advice from Holland America’s web site for Passport Tips.

Might guests come onboard?
Holland America does permit for friends to have onboard guests. If visitors are enthusiastic about having a guest on board, they will go to the entrance workplace to seek out out the phrases and circumstances.

What about after the cruise, in Fort Lauderdale?
We arrive early in Fort Lauderdale, permitting a fantastic alternative to explore all the world provides. EMI has blocked out lodge rooms in Fort Lauderdale for the night time following the cruise, in case you’d like to remain in a single day.

EMI will give you the choice of booking
a switch directly to the airport in case you are flying immediately following the
cruise.

You will require a minimal of two (2)
hours to transfer off and get from the ship to the airport, plus time to
navigate the airport itself. We propose booking flights out of Fort Lauderdale
that depart after 1:00 p.m.

IV. Traveling
Abroad

Will I want a passport?
Yes, all passengers should carry a passport that expires a minimum of six (6) months following the cruise. For this domestic origination cruise, infants and minors beneath the age of 16 might prove citizenship with a authorities-issued delivery certificates, and copies are acceptable. Please seek advice from Holland America’s Passport Tips.

Do I want photographs?
We aren’t conscious of any special vaccinations or immunizations required for the areas to which we are traveling but please discuss with Immunization Recommendations for extra info. Please confer with Travel Advisories for present particulars relating to all advisories.

What languages might be spoken at our ports of call?
English is the official language in Ocho Rios and George City. In Mexico, the official language is Spanish, although many voters converse English.

What about foreign money?

JAMAICA:

The foreign money of Jamaica is the JAMAICAN DOLLAR. ATM machines can be obtainable to attract funds, but with arrival in Jamaica on a Sunday, banks might be closed. Bank cards are extensively accepted.

CAYMAN ISLANDS:

The foreign money of the Cayman Islands is the CAYMAN DOLLAR, however the U.S. dollar is quickly accepted. Bank cards are extensively accepted.

MEXICO:

The foreign money of Mexico is the MEXICAN PESO, though US dollars are still extensively accepted in most local businesses in Cozumel. Your greatest guess is to use Mexican Pesos as an alternative of different currencies to pay in your purchasing, dining out, and different purchases as native business trade charges are often not good. Alternatively, you possibly can pay together with your bank card and be charged your bank’s trade fee.

For ATMs, it is best to withdraw Mexican Pesos, as you will pay to transform your money twice for those who withdraw USD.

V. Entertainment

What is going to we do on board?
Boredom is just not a problem. By no means has been, never shall be. We’ll schedule a full slate of musical performances. In the primary showroom and in smaller venues all through the ship, you’ll have ample alternative to take pleasure in your favourite “Prairie Home” performers. There will probably be sing-alongs and storytelling and gatherings with Garrison. We’ll add lectures, readings, and different events to HAL’s regular cruise choices.

The APHC occasions are in addition to all the actions you’d anticipate on a cruise ship: eating, swimming, spa providers, eating, enjoyable, sports, gambling, purchasing, consuming, leisure, other particular events, and extra consuming.

When can we attend the evening performances?
Our major attraction on board is the night performance in the primary showroom. These might be just like APHC broadcast exhibits, or they can be music live shows, and even exhibits featuring the varied skills of your fellow passengers. Regardless, everyone needs to return see them.

The showroom only holds about half of the ship’s passengers, which is why we repeat the show each night time. The issue comes when individuals attempt to see each exhibits. This could deny your fellow passengers the opportunity to see the show, so we use a plan that we hope you assume is truthful.

You will receive a shade-coded Holland America ID card. It will determine which present chances are you’ll attend every night time. We are going to verify this identification for each major night present, simply as we might take tickets for a daily efficiency. We’ll clear the auditorium after every show, and we won’t permit individuals to order seats prematurely.

Will you publish a schedule of actions?
We’re all the time including new issues to do, right up to the day of departure. Whenever you arrive on the ship, we could have for you a schedule of activities for the complete cruise. As soon as aboard, we modify the schedule day by day. HAL and APHC will publish an official every day schedule, which can be delivered to your cabin each morning.

Will I truly SEE Garrison and different performers?
The Prairie House Company will probably be visitors of Holland America identical to you, dwelling in cabins right down the corridor or perhaps subsequent door. You’ll see them within the elevators, on the Lido Deck, at the buffets and bars, and, in fact, on stage. Don’t hesitate to say hi, ask questions, or tell us you liked a specific event, however do understand that we could also be operating to our next task or just need a while on our own.

Ought to I deliver a musical instrument?
Positive! On this cruise we plan to offer our passengers opportunities to play collectively and we’ll schedule “jam” periods with a number of of our performers. In casual — purely unplugged — settings you’ll have the prospect to share your musical skills together with your shipmates. Acoustic instruments only — Garrison wouldn’t have it some other means!

Will any of the exhibits be broadcast?
No, but they are going to be recorded for attainable later use. We might function some video, photographs, and audio segments by way of garrisonkeillor.com within a month or so of our return.

Will there be opportunities for autographs?
Whereas on board, be happy to ask for autographs at your leisure. We will even schedule autograph periods in coordination with the present outlets on board. Examine in with a Prairie House or EMI employees member on board when you’ve got questions on this.

Will there be APHC merchandise for sale?
Yes. Take a look at the present outlets on board. We’ll have clothing, books, and plenty of music featuring your “Prairie Home” favorites.

VI.
Dining

When can we schedule our eating? Might we sit collectively at dinner?
If you register for the cruise, you will request your seating preferences for dining. EMI will do every thing potential to honor seating requests. In most every case you will be able to take a seat near friends and family (assuming you need to!). Chances are you’ll meet new pals at your table as nicely. Observe that your eating time choice determines which performance of the evening Showroom events you’ll attend.

What is the difference between early seating and late seating?
The Dining Room and the Important Show Lounge each hold half of the ship’s passengers, so we all have to rotate.
—EARLY seating passengers will eat at the first seating of dinner, at 5:30 p.m. Then they go to the second Fundamental Lounge present, at eight:30 p.m.
—LATE seating passengers see the Major Lounge Show first, at 6:00 p.m. They then go to dinner at the second seating, at 7:45 p.m.

While lodging can typically be made, because of the reputation of our evening exhibits, we’ll use assigned dinner occasions: the “As-You-Wish” dining program obtainable on regular HAL cruises won’t be used.

If I have food allergic reactions or different dietary wants, will the ship have the ability to accommodate these?
Sure, but you will need to inform us prematurely. Upon your initial reserving by way of the EMI web site, you’ll be requested about dietary restrictions. You may be asked again whenever you examine in to Holland America to receive your Boarding Paperwork. Any special wants must be famous presently (e.g. need for distilled water for CPAP machines, and so forth.). You possibly can study more beneath Shipboard Life at Holland America Incessantly Asked Questions.

What’s the Gown Code?
As a result of we’re chartering the ship, APHC has the liberty to set our personal gown code insurance policies. We are considerably more relaxed than the usual cruise. Sunday-go-to-church garments is about as fancy as we get. Should you like to dress up, please be happy, and many people might be a part of you.

The only time there will probably be an actual
gown code is within the eating rooms through the night meal. On most nights, the
gown code can be “smart casual.” This means long pants and sports activities shirt or
sweater for men, and skirt or lengthy pants and sweater or blouse for ladies. We
ask that you simply not wear informal T-shirts, swimsuits, bathrobes, tank tops, shorts,
and the like in the eating room. Additional, we’ll designate one or two evenings
as “semi-formal.” This usually means sport coat and perhaps a tie for males; ja
a gown, skirt, or pantsuit for ladies. These nights are a chance for you
to dress up, and the crew will wear their gown uniforms, but it isn’t a
strict requirement.

Might
we dine elsewhere?
Holland America provides many other
options for dining. You are not obligated to hitch us in the eating room,
although you could need to let your seatmates know you gained’t be becoming a member of them.
Dining options embrace a personal table on the Pinnacle Grill or the Canaletto
Restaurant, informal dining on the Lido Deck, and Room Service obtainable 24/7. The
Pinnacle and Canaletto choices require a modest surcharge — properly value it for
the top quality of food, degree of service, and environment. Keep in mind that the
eating room is a stunning, peaceable, choice for breakfast and lunch — and it’s included.

VII. Life Aboard
Ship

How do I contact an EMI or APHC employees individual? How will they be recognized?
We’ll employees an information desk close to the front desk. And we’ll all try to put on our ID lanyards.

After boarding the ship, how lengthy before I can get into the cabin?
Boarding for the ship begins a number of hours before we forged off. You’ll be capable of settle in once your stateroom is prepared. HAL has streamlined this process to a terrific diploma but please understand that they have to turn round lodging for greater than 1,200 individuals in a very brief time period. Loads of onboard activities can be out there when you wait. Make preparations on your week. And the buffet strains will probably be open.

An announcement will probably be made when your staterooms are ready; that’s when you’ll be able to meet your cabin steward and get unpacked.

What sort of amenities will I discover in my
cabin?
Cabins on the Veendam are outfitted very similar to a very good lodge room. You can find
them to be snug, nicely adorned, environment friendly, and clean.

All linens and bedding shall be provided.
Your rest room comes full with towels, toiletries, and your very personal onboard
bathrobe. You’ll discover ample closet and drawer area, a dressing desk,
cabin-managed air con, quite a lot of cabin lighting, and a
television with shipboard programming.

All staterooms are outfitted with commonplace 110 AC (U.S.  port) and 220/240 AC (2-prong European port) power retailers. Private care gadgets and electronics will work simply as they do at house. Hair dryers are available in all staterooms. You might wish to convey a journey alarm clock since they don’t seem to be offered, although your cabin telephone accesses an efficient wake-up name system.

For safety reasons, the ship respectfully requests that you do not iron clothing in your stateroom. Ironing amenities can be found within the self-service laundry rooms on your comfort. Full laundry, dry-cleansing, and valet providers can be found on the Veendam.

Where can I smoke?
Please notice that Holland America has a strict policy of prohibiting smoking in all staterooms. This policy might be strictly enforced. Substantial fees will probably be charged for cleaning your cabin in case you smoke inside. In Verandah cabins, smoking is permitted outdoors on the balconies only.

In deference to our performers and your
fellow passengers, this can be a “non-smoking” cruise with even stricter policies
than regular cruises. You might smoke only in a single designated public area on one
outdoors deck of the ship. Our cruise designates all inside areas (together with
all lounge and restaurant areas) as non-smoking where smoking is perhaps
permitted on different HAL cruises. See the Holland America
Smoking Coverage.

How can I be reached in case of an emergency?
Holland America has procedures in place for situations that require emergency contact together with your loved ones. Please confer with Emergency Telephone Numbers for extra info.

What if I want medical consideration?
Absolutely educated medical professionals are on board at all times, and an entire medical facility is obtainable. Aspirin and seasickness tablets are available at visitor providers, but you might have to pay for other gadgets or providers.

Can I name my pals of their cabin? Can I call house?
Your stateroom comes outfitted with telephones that can be used to call your fellow passengers just as in a lodge. They may also be used for ship-to-shore communication, nevertheless vital fees apply. Please check with Ship-to-shore communication for more info.

Passengers might not see our visitor roster, and we won’t give out cabin numbers.

Will my cellphone work?
In all probability not whereas on board, virtually definitely whereas in port — but watch out. Call your service for details on your plan. We advise buying a knowledge roaming package deal or ensuring you deactivate your roaming function before you allow port. Mobile at sea could be very expensive.

Will I have entry to the internet?
Sure. Chances are you’ll convey your personal pc or use ones offered by HAL. You should purchase minutes for surfing the internet at any level throughout the journey. Wi-Fi is on the market throughout your complete vessel, including your stateroom, and is charged beneath the same system. Please remember that the prices are excessive and may add up shortly. Please seek advice from Internet Use for more particulars.

We know that on earlier cruises, many
of our passengers haven’t been glad with the internet service on board.
HAL continues to do what they will to enhance service. Nevertheless, a ship on the
open ocean will solely be capable of entry a specific amount of bandwidth and there
will certainly be service outages. In your info, the most important problems
on our cruises happen when all of us try to get on the web between leaving
port and having dinner.

We advocate that you don’t plan on accessing the internet to
stream video, maintain conference calls, interact in an exercise that requires to you
to take care of one consistent connection, or some other exercise requiring
high-high quality internet service. You need to anticipate to be able to verify your e-mail
and keep up on primary social media however there shall be occasions when service is
simply not obtainable. It’s also advisable that you simply LOG OFF when you’ve
finished using the internet.

On this cruise particularly, reliable
excessive-quality web service can be available in all of our ports.

Can I get married on board ship?
No. This can be a personal, chartered cruise. No weddings. No divorces, both.

Will there be stuff for my youngsters to do?
Holland America offers a variety of actions for teenagers by means of their Membership Hal program. See HAL Onboard Activities for details. The Club HAL room is frequently out there with games digital and in any other case, and has every day special group actions. The schedule of occasions is decided by the number of youngsters who sail with us; we’ll embrace APHC programming of their schedule.

How should I gown for the weather?
March is likely one of the prime months to sail the Caribbean, when the seas are usually calm and climate temperate. Anticipate good seashore climate.

When on deck, it could possibly all the time be windy and cool; be prepared for that. In fact, be prepared for rain. You’ll want to deliver snug footwear for strolling on deck or on shore.

Should I convey anything?
In case you are inquisitive about “knowing stuff,” you may need to convey along your binoculars and a subject information or three (birds, marine mammals, wildflowers, and geology are just some). Previous visitors have found benefit from bringing a digital camera, a journal, an instrument, or their most recent knitting venture.

What is going to sea circumstances be like?
We might have calm seas. We might have giant waves. The ship might glide placidly along with barely a perceptible movement. The ship might rock forwards and backwards, making even the stout of coronary heart (and abdomen) attain for the Dramamine. We’ll in all probability see a bit of every little thing. Holland America schedules cruises for favorable weather, one thing we’ve definitely skilled through the years. It is unlikely that we’ll expertise extreme climate, and HAL does a superb job of tracking and avoiding storms as needed.

VIII.
Excursions

You’ll discover all the knowledge you need at Shore Excursions. You’ll receive an e-mail discover when they’re out there in your assessment and booking.

Booked friends might affirm shore excursion requests prematurely of crusing. After you have your Holland America reserving quantity and cabin number, you might use it to view shore tour info specific to your itinerary. To finish a reserving, please proceed by way of all screens on the HAL booking page until you receive confirmation from them that your booking is full.

Before you allow from residence, we propose
you make use of a useful function on the website: you possibly can generate an entire
schedule of your cruise that includes your pre-booked actions.

Friends might pre-guide shore excursions online until five days previous to sailing. If your departure date is less than five days away, please call Shore Excursions at 1-888-425-9376 to e-book instantly with an agent. All shore tour requests are processed on a first-come, first-serve foundation. Wait-listed requests for bought-out shore excursions will probably be processed prior to requests made on board. Youngsters underneath 18 have to be accompanied by a mother or father or responsible grownup over 25.

Tour cancellations might incur a
cancellation payment, and any refund may be issued within the form of credit to your onboard
account. Excursions have individual deadlines after which no refund or credit
is given. Please discuss with Shore Excursions for particulars.

All excursions are the duty of
unbiased tour operators. HAL acts solely as an agent that will help you guide your
excursions. We have now no financial or operational relationship with them. Whereas
excursions may be arranged instantly with unbiased operators on shore, you
may have limited recourse within the event of an unsatisfactory expertise.

All of our ports afford the opportunity
to discover on foot without charge or by local transportation. We could have additional
info on all of our ports for you earlier than and through the cruise. Please
be happy to set out as you would like.

Wherever and nevertheless you explore, be
positive to be back on time. Make certain that your watch is about to ship’s time; native
time on land might be totally different. The ship can’t wait previous scheduled departure
occasions.

IX. Contact Us

E-mail
meille
or name EMI’s Prairie Residence Cruise quantity at 908-458-3591.

See EMI’s website for cabin pricing

Again to prime of web page