Latest Tips

15 vuoden parhaat Internet-sivustot

Project Gutenburg -verkkosivusto on yksi uskomattomimmista verkkosivustoista niille käyttäjille

Tämä on liian yleinen kysymykseen, kuten parhaiten hyödyllisyydestä? tiedon arvosta? hyödyllisyydessä? käyttöliittymässä?

Mutta yleisesti ottaen ja kaiken kaikkiaan parhaana löydän nämä erinomaiset sivustot:

1. Venture Gutenburg

Venture Gutenburg -sivusto on yksi uskomattomimmista verkkosivustoista niille käyttäjille, jotka rakastavat lukea e-kirjoja laitteillaan. Tällä verkkosivustolla on saatavana erittäin suuri kokoelma e-kirjoja, joita kuka tahansa käyttäjä voi lukea yksinomaan ilmaiseksi. Tältä sivustolta löytyy myös laaja valikoima suosittuja klassisia e-kirjoja, jotka eivät sisällä tekijänoikeuksien varaamisoikeuksien rikkomuksia. Tämän verkkosivuston graafinen käyttöliittymä on loistavasti kehittynyt käyttäjille, mikä on myös melko houkutteleva. Tällä verkkosivustolla on saatavana erilaisia ​​kirjakategorioita, joista käyttäjät voivat helposti saada suosikkiverkkokirjansa yksinomaan ilmaiseksi. Jotkut maksullisten e-kirjojen maksetut versiot ovat myös saatavana tällä verkkosivustolla, jonka käyttäjät voivat lukea ostaessaan tämän sivuston maksetun tilauksen.

2. GoodReads:

Tämä Amazonin omistama erikoistunut e-kirjoja tarjoava verkkosivusto on jälleen yksi erittäin mahtava valinta kaikille e-kirjojen lukijoille. Tältä verkkosivustolta on saatavilla valtava kokoelma kaikenlaisia ​​kirjoja, romaaneja ja dokumentteja, joka on melko houkutteleva käyttäjille. Lisäksi tämä verkkosivusto seuraa myös jo lukemiasi sähköisiä kirjoja, joita olet parhaillaan lukemassa ja mitkä olet lisännyt kirjanmerkkeihisi jne. Käyttäjien on vain luotava ilmainen tili tällä verkkosivustolla saadaksesi kaikki nämä henkilökohtaiset ominaisuudet. Kun olet vahvistanut sähköpostisi, voit kirjautua sisään tälle verkkosivustolle ja selata tällä verkkosivustolla olevaa valtavaa e-kirjojen kokoelmaa. Käyttäjät voivat myös käyttää sosiaalisen median tilejä, kuten Fb-tiliä, Twitter-tiliä jne., Kirjautuakseen sisään tälle verkkosivustolle. Kokonaisrajapinta on melko loistavasti kehitetty. Käyttäjät voivat helposti etsiä tällä verkkosivustolla suosikki e-kirjansa, jonka he haluavat lukea. Lisäksi käyttäjät voivat myös ladata kopion e-kirjasta offline-lukemista varten.

 Tämä Amazonin omistama erikoistunut e-kirjoja tarjoava verkkosivusto on jälleen yksi erittäin mahtava valinta kaikille e-kirjojen lukijoille. [19659003] three. Audible:

Tämä mahtava verkkosivusto on loistava vaihtoehto käyttäjille, jotka haluavat selata e-kirjan audioversiota. Audible-verkkosivusto on myös Amazon-yhtiön omistuksessa. Tärkein etu, kun tilaat tämän verkkosivuston, on, että pystyt suoratoistamaan e-kirjojen ääniversiot. Kaikille niille käyttäjille, jotka vihaavat lukea pitkiä kirjoja tai romaaneja, tämä verkkosivusto on varmasti siunaus heille. Voit kytkeä kuulokkeet laitteeseesi ja kuulla suosikkikirjasi audioversion. Tämän verkkosivuston mukana tulee myös henkilökohtainen Audible-sovellus, jonka voi ladata ilmaiseksi Google Play Kaupasta. Käyttäjät voivat kirjautua sisään tähän sovellukseen Amazon-tilillä. Tämän verkkosivuston yleinen käyttöliittymä on myös erittäin hieno ja melko houkutteleva käyttäjille. Audible-palvelun käytettävissä olevan sisällön selaamiseksi käyttäjien on kuitenkin maksettava liittymämaksut.

 Audible-verkkosivusto on myös Amazon-yhtiön omistuksessa.

four. Blinkist:

Blinklist-verkkosivusto on toinen trendikäs valinta käyttäjien keskuudessa, jotka ovat e-kirjojen harrastajia. Tämä verkkosivusto tarjoaa käyttäjille sekä lukemis- että luetteloominaisuuksia, mikä on todella uskomatonta. Tämä verkkosivusto sisältää yli 2500 erilaista fiktio- ja tietokirjallisuutta erikseen, mikä on valtava kokoelma. Tämän verkkosivuston yleinen käyttöliittymä on suoraviivainen ja sujuva käyttäjän mukavuuden kannalta. Ainoa mitä tarvitset, on luoda ilmainen tili tällä verkkosivustolla ja kirjautua sisään käyttöoikeustiedoillasi selataksesi tällä sivustolla saatavilla olevia e-kirjoja. Tällä verkkosivustolla on saatavana myös lyhyiden ääniversioiden suosituista e-kirjoista, joita käyttäjät voivat kuunnella mukavuutensa vuoksi. Käyttäjät voivat helposti aloittaa ilmaisen kokeilun tällä sivustolla ennen siirtymistä verkkosivuston maksulliseen versioon.

 Blinklist-verkkosivusto on toinen trendikäs valinta e-kirjojen harrastajien keskuudessa.

5 . Guide Riot:

Ebook Riot -sivustoa voidaan pitää toisena erittäin hyvänä verkkosivustona käyttäjille, jotka rakastavat selaamista e-kirjojen kokoelmassa. Suurin osa suosituimmista ja myydyimmistä romaaneista tai e-kirjoista löytyy tältä verkkosivustolta. Tällä verkkosivustolla on saatavana useita osioita, joissa voi selata kaikkia saatavilla olevia sähköisiä kirjoja. Tällaiset osiot kuten Sarjakuvat, Aikuisten viestit, Thriller, Thriller, Sci-fi ja Fantasy ovat saatavilla tällä verkkosivustolla. Viimeisimmät viestit -osa on myös saatavana tällä verkkosivustolla, jossa käyttäjät voivat lukea uusimpia artikkeleita ja erilaisia ​​viestejä ilmaiseksi. Käyttäjät voivat myös ostaa suosikki premium-verkkokirjojaan tällä sivustolla. Lisäksi tämän verkkosivuston siisti ja puhdas käyttöliittymä on myös yksi tämän sivuston vaikuttavimmista ominaisuuksista, mikä on erittäin hyvä vaihtoehto käyttäjille. Tämän sivuston kokonaisarvostelut ja arvostelut ovat erittäin myönteisiä, joten siitä on mahtava valinta kaikille.

 Book Riot -sivustoa voidaan pitää toisena erittäin hyvänä verkkosivustona käyttäjille, jotka rakastavat selaamista e-kirjojen kokoelmassa.

6. Pixel of Ink:

Tämä sivusto on arvokas valinta kaikille käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita edullisista ja premium-luokan e-kirjoista, jotka ovat erittäin kalliita. Tämä verkkosivusto on loistava alusta jokaiselle käyttäjälle, joka tarjoaa e-kirjojen selaamisen ilmaiseksi ja maksettuna. Äänikirjat ovat saatavilla myös tällä hienolla verkkosivustolla käyttäjille. Pixel of Ink -sivuston verkkosivuilta löydät eri suosittujen e-kirjojen URL-osoitteet, joista löydät kyseisen e-kirjan parhaan mahdollisen hinnan. Voit myös selata e-kirjan arvosteluja ja arvioita, jotka haluat lukea tai ostaa tällä sivustolla. On suuri todennäköisyys, että löydät varmasti kyseisen e-kirjan alhaisimman hinnan tästä verkkosivustosta.

 Tämä verkkosivusto on arvokas valinta kaikille niille käyttäjille.

7. WhichBook:

WhichBook on eräänlainen verkkosivusto, joka on melko paljon erikoistunut ja suosittu tarjoamaan premium-tyyppisiä sähköisiä kirjoja käyttäjille. Tällä verkkosivustolla on saatavana valtava kokoelma e-kirjoja, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaikille käyttäjille. Lisäksi tämän verkkosivun järjestelmänvalvoja on luokitellut kaikki saatavilla olevat e-kirjat lajityyppiensä mukaan. Käyttäjät voivat helposti luoda soittolistansa tällä sivustolla, johon he voivat lisätä ne e-kirjat, jotka he haluavat lukea myöhemmin. Tämän verkkosivuston graafinen käyttöliittymä on erittäin mahtava ja vaikuttava kaikille käyttäjille. WhichBook-sivusto on yksi parhaista verkkosivustoista, jolla tutkitaan suuren tyyppisiä suosittuja sähköisiä kirjoja käyttäjille, jotka ovat etsineet premium-juttuja.

 WhichBook on eräänlainen verkkosivusto, joka on melko erikoistunut ja suosittu tarjoamalla. korkealaatuisia sähköisiä kirjoja käyttäjille.

8. Instapaper:

Instapaper on alusta, jossa käyttäjät voivat lukea Internetissä suosituimpia artikkeleita, blogeja ja viestejä. Instapaperin hieno käyttöliittymä on myös todella hämmästyttävä, mikä on melko houkutteleva. Kaikille Android- ja iOS-käyttäjille on saatavilla erillinen Instapaper-mobiilisovellus. Käyttäjät voivat myös lisätä kirjanmerkkeihin tämän sovelluksen suosikkiviestit ja artikkelit, jotka he voivat lukea myöhemmin. Jotkin tämän sivuston vasta optimoidut ominaisuudet antavat kaikille käyttäjille mahdollisuuden tehdä muistiinpanoja, korostaa tekstejä, kirjanmerkkeihin liittyviä artikkeleita ja paljon enemmän yksinomaan ilmaiseksi.

 Instapaper on alusta, jossa käyttäjät voivat lukea suosituimpia artikkeleita, blogeja. , ja viestit, jotka ovat suuntaus Internetissä.

9. Pocket:

Jotta lukea ja kuunnella upeaa sisältöä missä tahansa ja milloin tahansa laitteellasi, Pocket-sovelluksen olisi pitänyt olla varmasti läsnä laitteellasi. Tämä sovellus on toimittajan valintasovellus, mikä tarkoittaa, että käyttäjille on tarjolla paljon asiaankuuluvaa sisältöä tällä sovelluksella. Aivan kuten Instapaper-sovellus, Pocket-sovellus tarjoaa käyttäjille myös alustan, jossa he voivat lukea suosittuja artikkeleita ja viestejä yksinomaan ilmaiseksi. Käyttäjät voivat myös katsoa videoita, jotka liittyvät useisiin aiheisiin, jotka ovat Internetissä trendikkääimpiä ja voivat myös tallentaa ne laitteilleen. Tämän sovelluksen graafinen käyttöliittymä on myös erittäin uskomaton ja houkutteleva käyttäjille. Kuka tahansa voi lukea artikkeleita, jotka perustuvat useisiin luokkiin tai aiheisiin, jotka ovat saatavilla tällä sivustolla ilmaiseksi. On miljoonia käyttäjiä / tilaajia, jotka ovat jo ladanneet tämän sovelluksen laitteelleen.

10. Google Translate:

Google Translate on kielimuunnostyökalu, joka on melko kätevä käyttäjille muuntaa tekstiä kielestä toiseen. Heille on saatavana erillinen Google Translate -sovellus. Käyttäjät voivat helposti valita tekstin kielen, josta he haluavat muuntaa sen toiseksi tekstiksi. Muuntaminen tehdään sekunnin murto-osina, mikä osoittaa suoraan, kuinka paljon optimoitu Google Translate -sovellus on käyttäjille. Jokainen tulos on tarkka, jos kopioimassasi tai syöttämässäsi tekstissä ei ole virheitä. Google Translate on parantumassa jokaisen uuden päivityksen avulla, johon myös uusia kieliä lisätään.

11.JustPast.It:

JustPaste.Se on uusi tapa jakaa ja julkaista kaikkia suosikkitekstejäsi ja kuviasi. internetissä. Tämä verkkosivusto tarjoaa alustan käyttäjille, jolla he voivat julkaista tekstit ja kuvat, jotka he myös haluavat lähettää ja jakaa. Tästä viestistä luodaan yksilöivä linkki tai URL, jonka voit jakaa ystävillesi ja perheenjäsenillesi. Tämän sovelluksen käyttäjille on saatavana puhdas ja yksinkertainen käyttöliittymä, joka on käyttäjien erityisominaisuus. Joitakin räätälöityjä ominaisuuksia on saatavana myös tällä sivustolla, jotka tarjoavat sinulle suojauksen viestisi salasanoilla jne. Käyttäjät voivat myös tehdä muutoksia tämän verkkosivuston viesteihin erittäin helposti. Miljoonat käyttäjät lähettävät suosikki kuvia ja videoita tälle verkkosivustolle päivittäin, mikä tekee tästä verkkosivustosta erittäin suositun valinnan käyttäjien keskuudessa.

12. Mailinator:

Mailinator on myös toinen erittäin suosittu verkkosivusto käyttäjien keskuudessa, jolla he voivat luoda toissijaisen sähköpostitilin päästäkseen eroon roskapostista. Periaatteessa nykyään suurin osa verkkosivustoista pyytää käyttäjiä täyttämään sähköpostitilinsä verkkosivustoillaan osana digitaalista markkinointia. Mutta jos annat heille sähköpostitilisi, postilaatikkosi tulvii paljon roskapostia. suosittelemme käyttäjiä käyttämään toissijaista sähköpostitiliä, jonka he voivat luoda ilmaiseksi Mailinator-verkkosivustolla. Voit silti lukea kaikki kyseisten verkkosivustojen lähettämät sähköpostit ja tietyn ajanjakson jälkeen kaikki nämä sähköpostiviestit poistetaan automaattisesti siitä postilaatikosta, joka on saatavana Mailinatorin verkkosivustolla. Tämän verkkosivuston graafinen käyttöliittymä on myös erittäin hyvin kehittynyt sivuston kehittäjien toimesta, mikä tekee siitä verkkosivuston täydellisen valinnan kaikille käyttäjille.

13. BugMeNot:

BugMeNot-verkkosivusto on sellainen verkkosivusto, joka auttaa käyttäjiä testaamaan tietyn verkkosivuston palvelun jakamatta tietojaan. Tämä verkkosivusto auttaa käyttäjiä luomaan jaetut profiilit, joita he voivat käyttää kokeakseen tietyn palvelun. tiettyä verkkosivustoa jakamatta todellisia tietoja heidän kanssaan.Käyttäjien on useless annettava sen verkkosivuston URL-osoite, jonka palvelut he haluavat kokea laitteellaan. Tämä verkkosivusto antaa sinulle automaattisesti vaadittavat tiedot, joita voit käyttää pääsyyn kyseisen verkkosivuston palveluihin.BugMenot on valtava yhteisö, ja on erittäin todennäköistä, että saat varmasti sinulle tarvittavan profiilin. Kun käytät profiilia tehtävän suorittamiseen, se hävitetään automaattisesti laitteeltasi.

14. Mega:

Mega.nz on suosittu online-jakamisverkkosivusto, joka on uskomaton valinta kaikille käyttäjille, jotka haluavat jakaa tietoja kätevästi. Mega on alusta, jolla käyttäjät voivat ladata tietoja ja jakaa ne ystäviensä kanssa URL-muodossa. Kuka tahansa voi luoda ilmaisen tilinsä Mega-alustalla saadaksesi ilmaisen 50 Gt tallennustilan. Mega-alustan jaetut tiedostot ovat turvallisia. Tiedostojen salausominaisuus on myös käytössä tällä alustalla, mikä tekee siitä turvallisemman kuin tavalliset suojausominaisuudet. Saadaksesi lisää tallennustilaa Megan verkkosivustolla, käyttäjät voivat ostaa premium-suunnitelmia. Lisäksi erillinen Megan mobiilisovellus on saatavana myös Google Play Kaupasta, jonka käyttäjät voivat ladata laitteilleen kätevän käyttökokemuksen saamiseksi.

Vinkkejä: Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia tietojen menettämisestä, koska Gihosoft-tiedostonsalaus -työkalu tekee salattujen tiedostojen reaaliaikaisen varmuuskopion ja voit lähettää sen pilveen.

WindowsFree DownloadWin -versio MacFree DownloadMac -versio

15. Dropbox:

Dropbox on toinen verkkopilvien tallennusalusta käyttäjille, jonka avulla he voivat jakaa kaikki tärkeät tiedostot ja asiakirjat ilmaiseksi. Sitä on erittäin helppo käyttää, ja kaikki jaetut tiedostot voidaan synkronoida helposti kaikilla laitteilla, joilla on kyseinen Dropbox-tili. Käyttäjät voivat myös kirjautua sisään Dropboxiin virallisella Google-tilillään kätevän käyttökokemuksen saamiseksi. Dropbox tarjoaa käyttäjilleen ilmaisen 5 Gt: n online-tallennustilan, mikä on uskomaton ominaisuus.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

            Ota JavaScript käyttöön nähdäksesi Disqus-kommentit.